Lighten PDF to Word Converter

Lighten PDF to Word Converter
  • APP : Lighten PDF to Word Converter 6.0
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Lighten Software Limited

Download Lighten PDF to Word Converter

Lighten PDF to Word Converter

Lighten PDF to Word ConverterLjusare PDF till Word Converter är en noggrann och enkel att använda PDF-omvandlare, som kan konvertera standard PDF-fil till väl formaterade och redigerbara Word-dokument (. docx,. doc). Och behåller originalformateringen så exakt som möjligt.

Ljusare PDF till Word Converter börjar med ett enkelt och snyggt gränssnitt, kan du importera så många PDF-filer som du vill på en gång. Det fungerar extremt snabbt, konverterar en 100 sidor PDF-fil inom 1 minuter. Med den inbyggda PDF Reader kan du Visa ett parti av PDF-filer eller förhandsgranska PDF före konverteringen.

Det kan konvertera PDF exakt. Stöder PDF med komplex layout, flera kolumner, grafik eller tabeller, och bevarar allt så exakt som möjligt i Microsoft Word. Med funktionen för tabell identifiering kan den bevara tabell data i Word-dokument korrekt. Så du kanna lättare till göra ändra eller återanvända innehållen i Uttrycka dokument efter omvandlingen.

PDF till Word Converter stöder PDF-filer på flera språk, engelska, tyska, franska, italienska, portugisiska, spanska, ryska, kinesiska och de flesta av språken runt om i världen.

Sluta skriva om PDF-innehåll manuellt idag, med det här programmet, kopiera från PDF eller återanvända innehåll i Word-dokument kan inte vara enklare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *