Lighten PDF to Excel Converter

Lighten PDF to Excel Converter
  • APP : Lighten PDF to Excel Converter 6.0
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Lighten Software Limited

Download Lighten PDF to Excel Converter

Lighten PDF to Excel Converter

Lighten PDF to Excel ConverterPDF till Excel Converter kan snabbt och korrekt konvertera inbyggda PDF-filer till Microsoft Excel-kalkylblad (.xlsx), CSV och TXT. Lägger du fortfarande mycket tid på att skriva om eller extrahera data från PDF-filer? Med PDF till Excel Converter, inte längre! Den är utformad för att konvertera PDF tillbaka till den ursprungliga Excel-filen så att du kan utföra kalkylator, formel eller ordna data enklare.

* Smarta sätt att konvertera PDF till Excel
För att konvertera alla typer av PDF-filer korrekt finns det två sätt för tabelligenkänning och konvertering.
(1) Bas på bordsgränser
(2) Grund på datastruktur

* Automatisk tabellidentifiering
För de flesta tabelldata med fullständiga eller partiella kantlinjer kan PDF till Excel Converter identifiera tabellen automatiskt, så allt du behöver göra är att lägga till PDF-fil, klicka på Konvertera-knappen och välja utdatamappen för att lagra utdata excel-filen.

* Låt dig markera tabellen manuellt
Om automatisk identifiering inte är korrekt kan du fortfarande markera tabellområden själv. Dra bara ett område i den inbyggda PDF-läsaren, det kommer att utföra bordsdetektering för det området direkt.

* Markera bord flexibelt
För vissa tabeller med komplex layout, till exempel med sammanfogade celler eller rubrikrader. Du kan lägga till kolumner och radlinjer, sammanfoga och dela celler som du vill. Utdatafilen konverterar strikt och korrekt PDF-basen på tabellen du markerade. I det här fallet kan den hantera även de mest komplexa PDF-fildata utan problem.

* Flexibla utgångsalternativ
Du kan bara konvertera tabelldata eller textdata till Excel-filer. Du kan behålla originalformatering, till exempel teckensnitt och cellfärg, kantlinjer etc., eller bara konvertera data utan formatering. eller så kan du konvertera alla sidor till ett blad eller placera varje sida i ett blad som du vill.

* Konvertera flera PDF-filer samtidigt
Du kan lägga till så många PDF-filer du vill på en gång, med en hastighet av 100 sidor per minut, vilket innebär att även de längsta och batchfilerna konverteras på några minuter för att spara din tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *