XBoft Folder Lock

XBoft Folder Lock

Download XBoft Folder Lock

XBoft Folder Lock

XBoft Folder LockXBoft broschyren låsa är en befästa och lätt-till-använda arkivera/broschyren krypteringen mjukvaran. Programvaran är enkel och lätt att använda, kraftfull och bekväm. Den krypterade datafilen skyddas från visning, ändring, flyttning, kopiering och radering. Programvaran är extremt snabb och är särskilt lämplig för att kryptera stora filer eller stora mappar.

Perfect Windows Shell integration: programvaran är tätt integrerad med Windows-systemet, oavsett om det är låst eller olåst, kan det göras direkt genom höger musknapp menyn. Den låsta datafilen behåller den ursprungliga ikonen i systemet och låssymbolen läggs till i det nedre vänstra hörnet av ikonen, som är klar och tydlig.

Flera krypteringsmetoder: Lås fil/mapp datafilerna efter låsning skyddas från visning, ändring, flyttning, kopiering och radering.
Djurhud arkivera/broschyren djurhud har höger trygghet, den gömd datan arkivera vilja försvinna absolut, och kanna bara bli upplåst inne om huvudsaklig gräns flat om mjukvaran.

Blixtens hastighet: även stora filer och mappar kan krypteras och dekrypteras på ett ögonblick. Det är särskilt lämplig för kryptering och dekryptering av stor storlek fil och mappar, såsom video, musik, bilder, etc.

Förlustfri kryptering: programvaran använder de funktioner som tillhandahålls av Windows. När du krypterar eller döljer filer kommer innehållet i filerna inte att ändras. Därför, oavsett vad operationen, innehållet i filerna kommer inte att skadas, vilket är helt tillförlitlig.

Endast ett lösenord: du behöver bara komma ihåg ett lösenord för att kryptera och dekryptera alla filer eller mappar.

Stöd för USB-enheter: när du har krypterat data på USB-flashminnet och den flyttbara hårddisken kan du komma åt det genom att ange rätt lösenord på en annan dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *