Windows Password Recovery Lastic

Windows Password Recovery Lastic
  • APP : Windows Password Recovery Lastic 1.3
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Windows Password Recovery Lastic

Download Windows Password Recovery Lastic

Windows Password Recovery Lastic

Windows Password Recovery LasticFörlorade lösenord betyder ofta förlorade pengar. Du har knappt råd att förlora ditt arbete bara för att du inte kan komma åt ditt Windows-konto. Och om du behöver logga in snabbt blir problemet en riktig smärta i röven. Ibland skulle du sälja din själ för ett sätt att omedelbart ta bort ett Windows-lösenord.

Windows Password Recovery Lastic är ett verktyg från en familj av lösenordsåterställningsprogram som är avsedda att lösa den här uppgiften. Verktyget som är tillverkat i en riktigt minimalistisk stil gör ändå allt arbete. På flera minuter skapar programmet en startbar CD / DVD eller ett USB-flashminne och spelar in en speciell liten version av ett Linux-operativsystem och alla nödvändiga programfiler till det. Sedan startar du helt enkelt från den enheten och programmet startar automatiskt och hittar alla användarkonton för alla Windows installerade på dina diskar. Att ta bort något Windows-lösenord då är verkligen en fråga om några sekunder.

Förutom att ta bort Windows-lösenord kan programmet spara lösenords hash till en extern fil, så att du kan göra ett försök att knäcka lösenordet från dessa hash med hjälp av ett speciellt hackerverktyg. Uppgiften tar dock lång tid, så använd den om du är ivrigt behöver lära dig det ursprungliga lösenordet. Annars är omedelbar borttagning av ett lösenord ett föreskrivet alternativ.

Andra praktiska alternativ är sättet att återställa ett tidigare borttaget lösenord och möjligheten att skydda själva programmet med ett lösenord, vilket kan vara avgörande på sådana offentliga platser som universitet.

Windows Password Recovery Lastic stöder Windows NT/2000/2003/XP/Vista/7 och både IDE- och SCSI-enheter med FAT- eller NTFS-filsystem. Den oregistrerade versionen gör det möjligt att visa eller spara Windows-lösenords hash, medan den fullständiga versionen också tillåter borttagning av lösenord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *