Video Combiner

Video Combiner
  • APP : Video Combiner 1.1
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : MP3 Toolkit

Download Video Combiner

Video Combiner

Video CombinerVideo Combiner är ett kraftfullt videosammanslagning sprogramverktyg på Windows. Detta lilla videoverktyg tillåter användare att slå ihop videoklipp i flera format till en enda video på en gång, och det har en mängd adaptiva videoupplösning att välja mellan.

Denna användbara video kamning ansökan stöder videoformat inspelade från alla större smarta telefoner och tabletter som Apple iPhone, iPad, Android Phone, Android Tablet, och stöder de flesta populära videoformat som MP4, MOV, FLV, 3GP, AVI, WMV, MPG, VOB och mycket mer. Detta program kan blanda och sammanfoga videor i flera videoformat samtidigt, så att du enkelt kan gå mp4 filer med andra videor format i en video på en gång.

Video Combiner är fortfarande den ursprungliga video bit priser som standard, vilket innebär att du kan slå samman videor utan att förlora den ursprungliga videokvaliteten. Om du vill komprimera den kombinerade videofilen eller justera videokvaliteten kan du också anpassa videobitratet. Du kan justera värdet på videobitratet enligt dina egna behov.

Det finns en annan unik funktion i Video Combiner är alternativet ”Skärmstorlek” automatiskt. Det största problemet du kan stöta på när du kombinerar videoklipp är att skärmupplösningoch bildförhållande för varje video är annorlunda. Förutom att slå samman videor till standard 16:9, 5:4 och 9:16 skärmförhållanden, erbjuder Video Combiner flera förinställda alternativ för adaptiv videoskärmupplösning, och det ger också alternativet ”Anpassa storlek”, vilket gör att användarna kan ange bredden och höjden på skärmen för att ställa in en anpassad videoskärmstorlek.

Programmet behåller varje videoklippursprungliga visningsproportioner som standard och fyller det tomma området med svart färg. Om du vill skala bildförhållandet videovisning så att det passar hela skärmstorleken kontrollerar du alternativet Skala videoklipp.

Om du använder en 64-bitars multikärnig PROCESSOR erbjuder Video Combiner ett 64-bitars flertrådat accelerationsalternativ som ger snabbare videosammanslagningshastighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *