TablePlus

TablePlus
  • APP : TablePlus 1.0
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : TablePlus

Download TablePlus

TablePlus

TablePlusTablePlus är ett modernt, inbyggt databasadministrationsverktyg med elegant användargränssnitt som gör det möjligt för användare att skapa, organisera, komma åt och dela information på ett säkert och enkelt sätt. Det är specialbyggt för att förenkla databashanteringen och minska de administrativa kostnaderna.

TablePlus stöder de flesta populära databaser som MySQL, Postgres, SQL Server, SQLite, Microsoft SQL Server, Redis, Redshift.

Vad gör att det sticker ut från mängden?
– Med native build eliminerar vi onödig komplexitet & främmande detaljer i appen att den kan köras riktigt snabbt och inte tar mycket minne.
– Modernt och väldesignat grafiskt användargränssnitt (GUI)
– Den är utrustad med många säkerhetsfunktioner för att skydda din databas, inklusive inbyggd libssh och TLS för att kryptera din anslutning.
– För att hålla det enkelt och rent utformade vi TablePlus för att kunna förlängas genom att inte sätta alla funktioner i ett verktyg. Vi utvecklar ett plugin-system istället. Du kan utöka TablePlus avsevärt för att passa dina behov genom att installera plugins skrivna av andra eller skriva dina egna i JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *