StarCode Pro

StarCode Pro
  • APP : StarCode Pro 29.24
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : iSAS Consulting

Download StarCode Pro

StarCode Pro

StarCode ProStarCode Pro är Inventory Management och Point of Sale Application bäst lämpad för småföretag och butiker. Uppdaterar lagret i realtid. Det är superlätt att installera och använda. Installeras med enkla klick och är omedelbart redo att användas efter installationen. Det kräver mysql-serverinstallation.

Förvandla din gamla dator eller mobila enhet till ett kraftfullt lagerhanteringssystem. StarCode levereras med ett responsivt gränssnitt och kan passa in i olika skärmstorlekar och upplösningar automatiskt.

Försäljningskvitto kan enkelt anpassas. Det kan hantera tusentals objekt och stöder alla typer av numeriska streckkoder. Det kan användas i hem, kontor, medicinska butiker, skolor – listan är mycket lång.

Det är möjligt att importera och exportera lagerdata från CSV-filer.

POS-modulen stöder både streckkoder och POS-knappbaserade transaktioner. Lagerartiklar kan konfigureras så att de visas som POS-knappar på skärmen.

Vi tillhandahåller anpassade versioner av denna produkt också. Vänligen meddela oss om du vill ha specifika ändringar enligt dina affärskrav E-post: [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *