PixelHealer

PixelHealer
  • APP : PixelHealer 1.5.0.30
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Aurelify

Download PixelHealer

PixelHealer

PixelHealerPixelHealer kan hjälpa dig att försöka fixa döda pixlar själv, innan du kör tillbaka till butiken! Du kan använda den för att fixa döda, fastnat eller heta pixlar på LCD- eller TFT-skärmar, på stationära bildskärmar, bärbara datorer eller surfplattor.

Först av allt, använd vår egen gratis InjuredPixels bärbar app för att kontrollera din skärm eller surfplatta för döda, fastnat eller heta pixlar. Ladda sedan ner och kör PixelHealer utan installation, täck den döda pixeln med det färgade reparationsfönstret och klickar på Starta blinkande. PixelHealer använder det redan testade konceptet att blinkande RGB-färger över en död eller fast pixel kommer att återuppliva den. Så låt reparationsfönstret köras ett tag, kontrollera sedan om den döda pixeln har fastställts eller återupplivats. Och upprepa processen om det behövs.

PixelHealer har ett intuitivt gränssnitt och det är mycket lätt att använda. Använd musen eller fingret för att flytta eller ändra storlek på reparationsfönstret. Öppna det intuitiva fönstret Inställningar om du vill ändra blinkande färger, det blinkande intervallet eller för att automatiskt stänga appen efter en viss tid.

PixelHealer kräver ingen installation: helt enkelt ladda ner och köra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *