PinClipBoard

PinClipBoard
  • APP : PinClipBoard 1.3
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : PinClipBoard

Download PinClipBoard

PinClipBoard

PinClipBoardPinClipBoard är en händig Urklipp manager programvara med avancerade funktioner för PIN-kod. Helt enkelt kopiera text till Urklipp med ett tangentbord hotkey så får du en lista över nyligen kopierade data. Vad mer, du kan fästa nyligen använda data till Pin ombord så du kan lättare hitta den och använda den igen.

Whats mer, som en extremt användbar programvara som gör att du kan hålla viktiga data alltid redo-till-använda, PinClipboard är kapabel att fästa bilder och mappar till den bilden och mappen halvpension. Om du vill använda det, klicka bara på PinClipBoard.

För att fästa en mapp eller en bild, behöver du bara dra och släppa det på PinClipBoard. Du kan öppna mappen eller bild genom att dubbelklicka på listan eller högerklicka på cellen och välj Öppna.

För din bekvämlighet, kommer att PinClipBoard spara bildfiler i databasen så kan du fortfarande använda fästa bilderna även du har tagits bort eller flyttats originalbilderna.

PinClipBoard är en snygg Urklipp manager som gör att användare kan registrera och spåra historien av Urklipp i din Fönstren OS. Du kan få tillgång till önskat innehåll och information snabbt och enkelt.

Ännu viktigare, kan du fästa din favorit eller ofta använda data och information. Det kan vara mycket mer bekvämt för dig att hämta lagrade data i styrelsen Pin.

PinClipBoard till kan vara en användbar programvara som alternativ till Windows Snabbåtkomst. PinClipBoard kunde möjliggöra du till pin används ofta mappar och filer för snabb åtkomst och framtida användning.

PinClipBoard stöder fästa alla mappar i din dator. Det stöder också fästa alla typer av bildfiler som: jpeg, png, bmp, gif, ico och etc. Du kan förhandsgranska bilderna. Öppna den direkt eller bara visa det i filbläddraren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *