PDF Link Editor

PDF Link Editor
  • APP : PDF Link Editor 2.0
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : PDFLinkEditor

Download PDF Link Editor

PDF Link Editor

PDF Link EditorAllt-i-ett-program. Liten och smart.
Som en allt-i-ett PDF-länk redaktör verktyg, PDF Link Editor ger dig möjlighet att redigera, ersätta, rensa eller extrahera länkar i ett PDF-dokument bekvämt. Ladda upp alla PDF-dokument du önskar och detta smarta verktyg kommer att visa alla länkar och ankare i en GridView. Du behöver inte söka innan du redigerar och ersätter längre! Dessutom är den så liten i storlek (< 10MB) att den kan uppnå utan att kräva för mycket utrymme.

Sätta tillbaka hundra av PDF Golf banan i baken.
Känner du dig tråkig att söka och ersätta PDF-länkar en efter en med hjälp av allmänna PDF-verktyg? Öka produktiviteten genom att använda den här smarta PDF-länkredigeraren. PDF Link Editor kan söka alla hyperlänkar effektivt och lista dem ordnade efter att du har lagt till en PDF-fil. Du kan hantera alla dessa länkar och ankare intuitivt. Välj önskade länkar, ange den länk du vill ändra till. Då, klick en knapp och den här redskap vilja exportera den PDF med all Golf banan förändrat.

Rensa eller extrahera alla hyperlänkar.
Det är inte en utmaning för PDF Link Editor att ta bort eller extrahera alla länkar i en PDF. Dessa funktioner är ganska användbara för användare som vill ta bort alla hyperlänkar för vissa ändamål, eller extrahera alla länkar ut för lagring. Processen är enkel och lätt att uppnå. Lägg till din PDF-fil, klicka på ”Rensa länkar” eller ”extrahera länkar” och ställ sedan in målmappen för att exportera en ny PDF. Allt klart! Gå igenom hand ledningen nedan för mer information.

Standalone och springa utan Adobe.
Du kanske undrar om detta kraftfulla program behöver Adobe-produkter eller plugins installerade. Svaret är negativt. Utrustad med sin egen Tech-Base och optimerade koder, kan PDF Link Editor köras i hög prestanda utan Adobe-produkter som Reader eller Acrobat eller plugins installerat. Det bör också nämnas att detta smarta verktyg stöder alla Adobe PDF-versioner inklusive den senaste. Så känn dig fri att använda den och börja ersätta PDF-länkar nu!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *