Network Alarmer

Network Alarmer
  • APP : Network Alarmer 3.4
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : VOVSOFT

Download Network Alarmer

Network Alarmer

Network AlarmerNetwork Alarmer är en lätt programvara som skapats för att ge dig möjlighet att verifiera tillgängligheten för olika nätverksenheter genom att kontrollera deras IP-adress och varna dig via ett e-postmeddelande eller ett telefonsamtal, när något går ur kurs.

Nätverkslarmaren kan kontrollera luftkonditioneringsmaskinerna genom den användardefinierade IP-adressen och stöder flera enheter samtidigt. Du kan till och med ställa in en temperaturnivå förbi vilken programmet ska skicka dig ett telefonsamtal eller ett e-postmeddelande.

På samma sätt kan du lägga till olika andra IP-adresser i PING-enhetens IP-lista och verktyget kommer att verifiera om de är online eller inte, informera dig om resultatet genom ett tidsstämplat meddelande i den nedre delen av fönstret.

VOVSOFT är upphovsman till denna applikation. VOVSOFT har utvecklat programvara sedan 1998. VOVSOFT bygger applikationer för kategorierna: Utbildning, Hem & Hobby, Spel, Nätverk & Internet, Skärmsläckare, Verktyg och Webbutveckling. Du kan besöka http://vovsoft.com andra VOVSOFT-applikationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *