IGEO UNDELETE

IGEO UNDELETE

Download IGEO UNDELETE

IGEO UNDELETE

IGEO UNDELETEFunktioner
ÅTERSKAPA RADERADE FILER
IGEO Undelete kommer med kraftfulla funktioner som låter dig återställa raderade filer enkelt. Filerna kan raderas på grund av ett antal skäl. Du kan oavsiktligt ta bort en fil eller en mapp från papperskorgen och incidenten kan lämna dig i chock. Att bli av med filer från papperskorgen innebär att du inte kan se dessa filer någonsin igen.

Den IGeO Undelete mjukvaran upphäver den här tro och hämtar arkivera jämn utplånat från återanvända kassen. Du kan också återställa filer som raderats från ett antal hårddiskar. Sådana hårddiskar kan innehålla FAT 12, FAT 16, FAT 32, NTFS och NTFS5-enheter.

SNABB OCH DJUP SKANNING
Det är ofta så att du inte har tillräckligt med tid att skanna datorn för raderade filer och du kanske inte vill att alla raderade filer också. I en sådan situation kan du använda Quick Scan-funktionen som är inbyggd i programvaran som låter dig skanna enheterna snabbt och Visa de nyligen raderade filerna.

Quick Scan-funktionen avslöjar dock inte alla filer eftersom den inte gör en intensiv sökning. Om du vill att filer som du tror är djupt nere i datorns minne, Använd Deep Scan-funktionen som hjälper dig att göra just detta.

ÅTERSKAPA FILER FRÅN FORMATERAD HÅRDDISK
IGEO Undelete kanna också hjälp återvinna förlorad datan på grund av formaterande en hårddisk. Formatering av en hårddisk innebär att operativsystemet datorer gör sig av med alla data på disken, men det skapar adresstabeller varifrån den kommer åt information. När en disk formateras raderas inte data helt. Endast data i adress tabellerna tas bort. Med hjälp av Deep Scan metod IGEO Undelete kan du söka efter de diskar som du har formaterat och hämta data därifrån.

IGEO Undelete återvinner också raderade filer om disken formaterades med hjälp av olika allokeringsenhet storlek.

ÅTERSKAPA FILER FRÅN EXTERN HÅRDDISK
Hur många gånger har du blivit irriterad av plötslig dator fryser när du ansluter din externa hård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *