Hanso Converter

Hanso Converter
  • APP : Hanso Converter 3.5.0.0
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : HansoTools LLC

Download Hanso Converter

Hanso Converter

Hanso ConverterHanso Converter är ett ljudprogram byggt för att erbjuda fullt stöd för CD-rippning och ljudkodning. Det gör det möjligt för användare att konvertera filer till flera populära format inklusive MP3, MP4 / M4A, Ogg Vorbis, AAC, Bonk och FLAC.

Med Hanso Converter har alla typer av användare chansen att arbeta med en förstklassig programvara för att konvertera och lagra ljudfiler till de format han / hon väljer (som sedan kan överföras och lyssnas på på olika bärbara enheter) och skapa olika ljudprojekt.

När programmet har installerats är det mycket enkelt att hantera, särskilt på grund av ett mycket intuitivt gränssnitt som gör det möjligt för användaren att hantera ikoner och uppgifter utan ansträngning. Förutom kodare och spellistor) erbjuder Hanso Converter ett CD Ripping-alternativ, CDDB / freedb online CD-databas (en funktion som gör det möjligt för användarna att komma åt onlinedatabasen och introducera spårinformation medan de konverterar) CDText, Plug-ins och Info Tags för att göra hanterbara alla data som är associerade med ljudfilerna.

Hanso Converters tillägg av en inbyggd spelare gör upplevelsen ännu roligare eftersom det möjliggör enkel uppspelning av de spår du vill konvertera eller har konverterat till de nämnda formaten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *