GerbView

GerbView
  • APP : GerbView 8.0
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Software Companions

Download GerbView

GerbView

GerbViewGerbView är ett kraftfullt program som gör att du kan visa, skriva ut, konvertera Gerber, PLT, HPGL / 2, Excellon och andra filformat. Konvertera till PDF , DXF, DWF, CALS, TIFF, RS-274X och mer.
Gerbview visualiserar din design, på skärmen eller i papperskopia. Inget mer väntande på fotoplots eller ditt prototypkretskort, för att se din sanna design.
GerbView stöder både RS-274D och RS-274X Gerber format, och du kan använda den för att konvertera dina äldre Gerber-filer till det nya RS-274X standardformatet, som de flesta PCB-producenter föredrar att få. Det nya utökade Gerber-formatet innehåller inbäddad bländarinformation, vilket minimerar risken för fel under tillverkningen av KRETSKORT.
Markeringselement som text, pilar, linjer, bilder, symboler, streckkoder, qr-koder ellipser och polygoner kan läggas till på arbetsytan.
Dessa markeringselement kan ”brännas in” för att vara en del av ett Gerber-lager.
I GerbView arbetar du med en arbetsyta som kan innehålla en eller flera filer i filformaten som stöds. Arbetsytan kan sparas för senare användning. Den sparade arbetsytan länkar till designfilerna, så du behöver bara ladda om arbetsytefilen för att se hela designen.
Du kan använda mät- och frågeverktyg för att få information om avstånd, områden och bländare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *