Folder Colorizer 2

Folder Colorizer 2
  • APP : Folder Colorizer 2 2.0.15
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : Softorino

Download Folder Colorizer 2

Folder Colorizer 2

Folder Colorizer 2Har du någonsin velat ändra färg på mappar efter typ, prioritet eller andra etiketter? Det är supersvårt att göra på Windows PC. Vår mapp colorizer 2 introducerar ett färgväxlaralternativ i snabbmenyn som låter dig helt enkelt högerklicka på en mapp för att ändra dess färg. Det blir inte enklare än så att lägga till färger i Windows-mappar.

Mark O’Neill från PCWorld magazine sa ”Kolla in Folder Colorizer för att lägga till en dab färg på platsen och injicera lite färg och liv i operativsystemet. Du kanske blir förvånad över skillnaden i inte bara ditt humör, utan effektiviteten i navigeringen.”

Folder Colorizer 2 går utöver med en inbyggd färgredigerare. Den innehåller nu stöd för HEX-färgkoder. Och med 16 miljoner distinkta färger att välja mellan att applicera en personlig touch på din mappfärg är en bris. Som ett resultat är det så mycket bättre när din mapp har den utsökta nyansen som du verkligen älskar. Folder Colorizer 2 hjälper dig att snabbt rikta viktiga data och forskning för enkel åtkomst. Applikationen påverkar inte systemets prestanda på något sätt och det bästa av allt är att det fungerar smidigt på alla Windows-versioner på marknaden. Du behöver inte ens låta appen köras för att behålla de nya mappfärgerna, så datorns prestanda påverkas inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *