COM Port Data Emulator

COM Port Data Emulator
  • APP : COM Port Data Emulator 2.7.4.1205
  • Licens : Freeware
  • OS : Windows
  • Utgivare : AGG Software

Download COM Port Data Emulator

COM Port Data Emulator

COM Port Data EmulatorOm du är programvaruutvecklare eller maskinvaruingenjör kan du ofta hamna i situationer när du behöver information om kommunikationsportars förmåga att hantera stora dataflöden. Om du letar efter ett tillförlitligt COM-porttest- och analysverktyg, leta inte längre än COM Port Data Emulator!

Detta kompakta verktyg skapades för att efterlikna en COM- eller Ethernet-enhet, generera en ström av justerbar intensitet, slå in den i datapaket (RS232, TCP/ IP eller UDP) och skicka till en specifik seriell (COM) port. Testdata kan genereras slumpmässigt eller läsas från binära filer eller textfiler och skickas till porten upprepade gånger eller på ad hoc-basis. Programvaran stöder flödeskontroll för COM- och RS232-portar, fullt duplexläge och kan fungera både som klient och server via TCP/IP. Den inbyggda loggningsmekanismen gör det möjligt för användare att analysera seriella portars arbete och deras svar på dataströmmen som skickas. Du kan också kontrollera radstatus och spåra kommunikationsfel när du är på språng. COM Port Data Emulator har hög flexibilitet och gör det möjligt för användare att testa sina program med olika överföringshastigheter (upp till 115200), databitar, stoppbitar, paritetstyper, flödeskontrolllägen och andra alternativ.

Applikationen kan användas för alla typer av utrustning som arbetar över RS232 / RS485 / RS422-gränssnitt – mät- och övervakningsanordningar, industriella styrenheter, radiostationer samt en mängd andra enheter, inklusive andra datorer via z-modemkablar.

Kort sagt, detta program är ett unikt verktyg som kommer att vara en stor tillgång i arsenalen av alla seriösa utvecklare som arbetar med COM- och Ethernet-gränssnitt. Bra funktionalitet, imponerande flexibilitet och överkomliga priser är de viktigaste egenskaperna hos denna utmärkta programvara. Om du vill vara säker på att din produkt fungerar precis som du vill och hålla dina kunder nöjda, prova COM Port Data Emulator – det är ett stort värde för dina pengar och en stor medhjälpare i dina utvecklingsbehov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *