AnyMP4 Blu-ray Toolkit for Mac

AnyMP4 Blu-ray Toolkit for Mac
  • APP : AnyMP4 Blu-ray Toolkit for Mac 8.2.16
  • Licens : Shareware
  • OS : Mac
  • Utgivare : AnyMP4 Studio

Download AnyMP4 Blu-ray Toolkit for Mac

AnyMP4 Blu-ray Toolkit for Mac

AnyMP4 Blu-ray Toolkit for MacVad kan AnyMP4 Blu-ray Toolkit för Mac göra för dig? Med den här professionella Blu-ray-programvaran kan du spela Blu-ray-filmer med en prefekt audiovisuell upplevelse i ditt hemmabioliv, och du kan använda denna Blu-ray Ripper för att rippa Blu-ray till valfri video och ljud och konvertera dina Blu-ray-filer till andra populära format du vill ha.

Nyckelfunktioner:

1. Spela Blu-ray-skiva / mappfil och vanliga videor
AnyMP4 Blu-ray-verktygssats för Mac kan hjälpa dig spela alla Blu-ray-skivor och Blu-ray-mappar som säkerhetskopieras på din lokala skiva. Även du kan titta på 1080p HD-video med denna Blu-ray-spelare för Mac som kan ge en perfekt ljudvisuell effekt och ett roligt hemmabioliv. Du kan till och med använda den som en vanlig mediaspelare för att spela dina icke-Blu-ray-filmer eller låtar för ditt nöje.

2. Ripp Blu-ray till Blu-ray-mapp / ISO-fil du vill ha
Med hjälp av denna Blu-ray-ripper för Mac kan du rippa Blu-ray-skivan för att spara den på din Mac som Blu-ray-mapp / ISO-fil för din enkla tittning. Det låter dig även rippa Blu-ray-videor till andra allmänna videor som MP4, AVI, FLV, MKV, MTV, 3GP, M4V, WMV, VOB, etc. som de kan stöds för att spela på iPad / iPhone eller några Android-enheter som Samsung, LG, Sony, Xiaomi, Huawei, HTC och så vidare. Dessutom kan du även rippa Blu-ray till HD-videor inklusive HD MP4, HD MOV, HD MKV, DivX HD, YouTube HD, HD VOB, etc.

3. Konvertera alla videor till populära videor och ljud
Med denna videokonverterare för Mac kan användare konvertera alla videor till populära videor som MP4, MOV, FLV, AVI, WMV, M4V, etc, eller till rådande ljudformat som FLAC, WAV, WMA, AAC, MP3, MP2, M4A, AMR, MKA och mer. Så du kan spela det på din valfri spelare bekvämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *