Aiseesoft Mac PDF to Image Converter

Aiseesoft Mac PDF to Image Converter
  • APP : Aiseesoft Mac PDF to Image Converter 3.1.50
  • Licens : Shareware
  • OS : Mac
  • Utgivare : Aiseesoft Studio

Download Aiseesoft Mac PDF to Image Converter

Aiseesoft Mac PDF to Image Converter

Aiseesoft Mac PDF to Image ConverterAiseesoft PDF till Image Converter för Mac är användbar PDF till bildkonverterare för Mac-användare för att ändra PDF till bilder, olika bildformat stöds, inklusive JPG, TIFF, PNG, GIF, TGA, PPM och JPEG2000. Med avancerad PDF-teknik skulle denna programvara kunna erbjuda användare den högsta omvandlingshastigheten och förlustfri kvalitet.

nyckelfunktioner:

1. Konvertera PDF till bildformat på Mac
Aiseesoft Mac PDF till Image Converter kan hjälpa användare att konvertera de populäraste PDF-filerna till bilder. Utdataformaten inkluderar TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM och JPEG2000, etc. och du kan visa dessa PDF-filer på dina bärbara enheter och bildvisare. Dessutom kan den här programvaran ge dig den bästa bildkvaliteten.

2. Ändra utgångsinställningar
Du kan ställa in pixel- och DPI-storlekar eller bildfärg för alla utgångsbilder. Och du kan också ställa in kvalitet för JPEG-format och komprimering för TIFF-format. Och utmatningsmappen kan sparas i källmappen eller på annan plats enligt ditt val.

3. Partiell konvertering och parti
Aiseesoft Mac PDF till Image Converter gör det möjligt för användare att konvertera en del av käll-PDF-filen efter sida, vilket innebär att användare kan extrahera valfri del av PDF och konvertera den till bild. Det gör det också möjligt för användare att konvertera flera PDF-filer samtidigt.

4. Hög omvandlingshastighet och förlustfri kvalitet
Med avancerad teknik skulle denna programvara kunna erbjuda Mac-användare högsta konverteringshastighet och samma kvalitet jämfört med originella PDF-filer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *