Advanced USB Port Monitor

Advanced USB Port Monitor
  • APP : Advanced USB Port Monitor 2.7.2.307
  • Licens : Shareware
  • OS : Windows
  • Utgivare : AGG Software

Download Advanced USB Port Monitor

Advanced USB Port Monitor

Advanced USB Port MonitorAvancerad USB-portövervakare är en USB-bussen, USB-enhet och protokollanalysator. Avancerad USB-portövervakare förpackningar robust funktionalitet att fånga, Visa och processen USB-trafik. Det erbjuder sofistikerade visning och intelligent sökning för att noggrant och effektivt felsöka och testa hög (480Mbps), Full (12Mbps) och låg (1.5 Mbps) hastighet USB-enheter och programvara.

Avancerad USB-portövervakare designen gör att användare kan använda den med valfri USB-enhet, sträcker sig utanför laboratoriemiljön på personliga arbetsstationerna USB-utvecklare och avancerade användare av USB-enheter. De flesta användare – USB-maskinvara och programvara utvecklare, avancerade användare – kommer uppskatta värdet och nyttan av att ha en personlig usb-bildskärmen och analyzer verktyg som passar deras individuella behov.

Avancerad USB-portövervakare kan användas som en ”sniffer” och påverkar inte trafiken mellan värden och enheten eller programvaran och värden.

Den avancerad USB-portövervakare programvara låter dig Visa paket som skickas, avkoda beskrivare, upptäcka fel i kringutrustning eller drivrutiner och mäta resultat för enhets- och drivrutinsinställningar. När fånga paket, tillåter den statistiska realtidsvisning dig att kontrollera buss status, även innan du tittar på paketen som har lästs. Dessa visas i en kronologisk lista tillsammans med periferas adress och antalet slutpunkt. För att göra det lättare att identifiera de paket som du är intresserad, ger programvaran filtrering och packet färgkodning funktioner. Det ger också användaren valet av flera nivåer av detaljer. Den information som tas från trafiken innehåller referenser till USB-specifikationen.

Ladda ner gratis provversion nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *